Baron transportbånd

Ett transportbånd - uante muligheter med Barons transportbånd
Baron setter en helt ny standard for bruksmulighetene. Her får du et avtagbart transportbånd i en solid og smart konstruksjon, som kan flytte materialer i begge retninger, justere i høyde og hastighet, og dermed er ideell for bruk i både kjeller og loft.

En helt ny generasjon intelligente transportbånd.
En frekvensomformer gjør det mulig å bruke en kraftig 3-fase motor med 1-fase strømforsyning, slik at det er mulig å variere hastigheten fra 20 til 80 cm/sek., Slik at den er tilpasset oppgaven, og til kjør beltet både forover og bakover.

Sikkerhet og effektivitet
Transportbåndenes mange muligheter og effektivitet vises også ved at de kan seriekobles med inntil 8 transportbånd om gangen. På denne måten blir det mulig å bruke transportbåndene til både å flytte materiale og legge til nytt uten å måtte dreie båndet manuelt. Dette gjør at arbeidet kan utføres alene og gjør de mobile og bærbare transportbåndene ekstremt praktiske. Den lukkede sideprofilen sikrer ekstremt høy lastekapasitet, samtidig som sikkerheten er på topp.

Ulike transportbånd
Baron har transportbånd i forskjellige lengder og med to båndbredder, så det finnes et transportbånd for å dekke akkurat ditt behov – enten det er jord, betong eller annet materiale. Lengdene finnes i: 2,5 m. 3,3 m. 4,5 m. 6 m. Beltebredden er 45 cm, bortsett fra et enkelt transportbånd med en bredde på 34 cm.

Vi er stolte av å være importør av Baron sine produkter i Norge. 
Dette gjør at vi kan holde konkurransedyktige priser og god oppfølging på ettermarkedet i forhold til andre merker. 
Baron sine transportbånd er av svært god kvalitet, og vi mener dette er det beste produktet på markedet innen dette segmentet.