Om oss

Verktøy og maskiner til riktig pris med kunden i fokus!

Anvema AS ble etablert som et aksjeselskap i 2009 og i 2019 hadde vi 10-års jubileum! Bedriften har siden oppstart fokusert på produkter for både privatpersoner og bedrifter, i all hovedsak salg av verktøy og maskiner. Anvema AS ble startet av nåværende daglig leder Ulrich som følge av sin store lidenskap for verktøy og maskiner. Det hele startet med en vibratorplate som han selv tok i bruk da han skulle legge stein i sin egen gårdsplass. Det endte til slutt med at garasjen ble fylt opp med vibratorplater og salget startet. Deretter ble det mange andre maskiner som også endte opp for salg i garasjen til Ulrich. Han måtte nå finne et sted med bedre plass, og kom over et lager i Skjeberg (Sarpsborg) i 2010. Dette lageret har vært en viktig brikke for Anvema AS, og den dag i dag brukes dette lageret (hovedlageret) fremdeles for lagring av plasskrevende varer i tillegg til vårt butikklager på Rolvsøy i Fredrikstad hvor vi også har vår butikk. 

I 2014 gikk vi fra å være en ren nettbutikk til å få en butikk på Rolvsøy i Fredrikstad etter ønske fra flere av våre lokale kunder. Butikken gir kundene våre som holder til lokalt hos oss stor fleksibilitet til å kunne se på produktene våre samt handle direkte fra butikk. Vårt hovedsatsningsområde er fremdeles nettsalg, og vi jobber daglig med å utvikle oss og våre løsninger på nett. I desember 2018 fikk vi en helt ny hjemmeside/nettbutikk hvor det nå er integrerte fraktløsninger, samt flere valgmuligheter i forhold til betaling (Klarna faktura, delbetaling, oppkrav, NETS (Visa), Mastercard og Vipps). Dette for at det skal være så trygt som mulig for deg som kunde å handle hos oss. 

Anvema AS har som mål å være blant de rimeligste aktørene på det Norske markedet innenfor de produktkategoriene vi leverer. Vi jobber meget hardt for å kunne tilby deg som kunde et godt produkt til en god pris. Pris er viktig for oss, men kvalitet er også viktig! Når vi selger deg som kunde et produkt vil vi at du skal bli fornøyd. Vi sender varer i hele Norge, noe som tilsier at det fort kan bli dyrt å levere dårlig kvalitet i form av returtransport og tilbaketransport, reparasjoner osv. Vi vil spare både deg som kunde og oss for dette på best mulig måte ved å levere produkter som har en god kvalitet og som du blir fornøyd med. Dersom du skulle være uheldig med produktet ditt skal du vite at vi alltid rydder opp etter oss.  

Anvema AS er en bedrift som satser på god kundeservice og tillit, og dette er noe vi jobber hardt for. Med disse nøkkelordene jobber de ansatte ut mot nye kunder hver dag og forsøker å jobbe oss inn i et meget tøft marked som stort sett er overtatt av de store kjedene. 

Av våre største bedriftskunder kan blant annet Ramirent, Cramo, UCO, Maxbo Teknikk, Tools, Ahlsell, Røde Kors, TESS, Utleiesenteret og mange andre store virksomheter som vi samarbeider med nevnes. Vi legger like mye i hvert salg, uansett om du er privatkunde, har en liten bedrift eller er en del av et stort konsern. For oss er du som kunde like viktig uansett!

Vi i Anvema AS har lang erfaring innen verktøy og maskiner. Vi ønsker alltid å gi kundene våre de beste rådene 
og fokuserer på gode kunderelasjoner og fornøyde kunder. Spør du oss om råd gir vi deg de beste rådene ut fra ditt behov og bruk, og ikke etter hvor mye du må betale for produktet. Du skal gå ut døren hos oss eller forlate nettbutikken vår og være fornøyd med valget du har tatt angående ditt kjøpte produkt. 

I 2015, 2016 og 2017 ble vi Gasellebedrift som Dagens Næringsliv utdeler. Dette er noe vi er stolte av etter mange år med hardt arbeid og sene kvelder fra alle våre ansatte. Mer om dette finner dere HER.

Kom gjerne en tur innom vår butikk i Evjeløkka 3 A, 1661 Rolvsøy (Fredrikstad), eller prøv gjerne vår nettbutikk. 
Vi har et stort utvalg i verktøy og maskiner. 

Forsøk oss, vi vil ikke skuffe deg! Våre kunder er alltid fornøyde!